Novinky

16.05.2022 Fotografie z akce Děti za školou

Fotografie z akce 13. 5. 2022, která proběhla v kulturním době najdete na naši stránkách ve fotogalerii.

Sledujte nás

Město Karviná

Středisko volného času
Juventus, Karviná

je příspěvkovou organizací zřizovanou statutárním městem Karviná.

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů - implementace GDPR

Středisko volného času Juventus, Karviná, příspěvková organizace, se sídlem U Bažantnice 1794/1 735 06 Karviná-Nové Město, IČO: 08385891 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, informuje o základních zásadách a principech na základě kterých zpracovává osobní údaje.
  • Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.
  • Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:
    • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
    • požadovat umožnění přístupu k vašim zpracovávaným osobním údajům;
    • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše zpracovávané osobní údaje jsou nepřesné);
    • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
    • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
    • podat stížnost dozorovému orgánu.
  1. Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
  2. Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro správce je:

Statutární město Karviná,
Fryštátská 72/1
733 24 Karviná-Fryštát
IČ: 00297534
Odpovědná osoba za výše jmenované město je Mgr. Lenka Feberová
telefon: 596 387 405
kontaktní e-mail: poverenec@karvina.cz

Cookies


Cookies jsou malé datové soubory, které internetové stránky ukládají na Váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy si tyto stránky začnete prohlížet. Tyto soubory jsou při návratu na webovou stránku pomocí prohlížeče odeslány zpět na servery. S pomocí cookies má webová stránka informace o předchozích aktivitách uživatelů.

Pomocí vašeho prohlížeče můžete spravovat vaše cookies. Vždy máte možnost již uložené cookies smazat. Dále v závislosti na vašem prohlížeči je možné omezit využívání cookies pro konkrétní webovou stránku, omezit jejich ukládání či nastavit nucené smazání všech cookies po uzavření prohlížeče.


Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Z tohoto důvodu nepožadujeme Váš souhlas s jejich využitím. Technické cookies nemohou být individuálně deaktivovány.

Statistické cookies umožňují měření výkonu našeho webu. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Pokud vypnete používání statistických cookies ve vztahu k Vaší návštěvě, ztrácíme možnost analýzy výkonu a optimalizace.