Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů - implementace GDPR

Středisko volného času Juventus, Karviná, příspěvková organizace, se sídlem U Bažantnice 1794/1 735 06 Karviná-Nové Město, IČO: 08385891 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, informuje o základních zásadách a principech na základě kterých zpracovává osobní údaje.
  • Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.
  • Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:
    • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
    • požadovat umožnění přístupu k vašim zpracovávaným osobním údajům;
    • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše zpracovávané osobní údaje jsou nepřesné);
    • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
    • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
    • podat stížnost dozorovému orgánu.
  1. Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
  2. Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro správce je:

Statutární město Karviná,
Fryštátská 72/1
733 24 Karviná-Fryštát
IČ: 00297534
Odpovědná osoba za výše jmenované město je Mgr. Lenka Feberová
telefon: 596 387 405
kontaktní e-mail: poverenec@karvina.cz