Novinky

17.09.2020 Nový kroužek streetu!!

Chystáme pro děti od 1. 10. 2020 kroužek streetu! Podrobnější informace se brzy dozvíte.

07.09.2020 Video z náborové akce v karvinských školách 4. září 2020

Od 14. září začínají kroužky v Juventusu. Byly jsme v karvinských školách a oslovily jsme děti. Děti mají možnost vyzkoušet si veškeré kroužky z aktuální nabídky. Krátké video z náborů můžete shlédnout zde.

27.08.2020 Prohlídky Přírodovědné stanice pro veřejnost

Od první zářijové soboty (a každou další první sobotu v měsíci) bude stanice otevřena k prohlídkám veřejnosti. První prohlídka proběhne 5. 9. 2020 v 10:00 hodin. Dále následují vstupy vždy v celou hodinu v 11:00 h, 12:00 h, 13:00 h, ve 14:00 h a poslední vstup je v 15:00 hodin. Vstupné činí 30,- Kč. Děti do 3 let mají vstup zdarma.

Město Karviná

Středisko volného času
Juventus, Karviná

je příspěvkovou organizací zřizovanou statutárním městem Karviná.

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů - implementace GDPR

Středisko volného času Juventus, Karviná, příspěvková organizace, se sídlem U Bažantnice 1794/1 735 06 Karviná-Nové Město, IČO: 08385891 jako správce osobních údajů (dále jen "správce") v souladu s ustanovením čl. 13 a následujících Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen "GDPR") a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, informuje o základních zásadách a principech na základě kterých zpracovává osobní údaje.
  • Osobní údaje správce zpracovává pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování.
  • Pokud správce zpracovává vaše osobní údaje, máte právo:
    • požadovat od správce informaci o zpracování vašich osobních údajů;
    • požadovat umožnění přístupu k vašim zpracovávaným osobním údajům;
    • požadovat opravu nepřesných osobních údajů (pokud se domníváte, že vaše zpracovávané osobní údaje jsou nepřesné);
    • požadovat vymazání vašich osobních údajů zpracovávaných správcem, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování v souladu s příslušným právním základem pro zpracování osobních údajů;
    • vznést námitku proti zpracování osobních údajů správcem;
    • požadovat přenositelnost osobních údajů, které jste poskytl (poskytla) správci;
    • podat stížnost dozorovému orgánu.
  1. Pokud je zpracování vašich osobních údajů podmíněno vašim předchozím souhlasem se zpracováním, máte právo souhlas odvolat. Tím však není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním.
  2. Svá práva vůči správci uplatňujte cestou pověřence pro ochranu osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů pro správce je:

Statutární město Karviná,
Fryštátská 72/1
733 24 Karviná-Fryštát
IČ: 00297534
Odpovědná osoba za výše jmenované město je Mgr. Lenka Feberová
telefon: 596 387 405
kontaktní e-mail: poverenec@karvina.cz